GOD JUL!


Då är man i full gång med julstädningen. Borde ha gjort det tidigare kanske men har varit upptagen med annat. Jaja bättre sent än aldrig ;)

Ur högtalarna ljuder "O helga natt" med Tommy Körberg. Snön ligger kvar på marken och julstämningen är på topp

Igår var Pappa, Syrran och Jag och inhandlade all julmaten som skall förtäras imorgon. Kommer rulla fram efter all god mat men det är ju bara julafton en gång om året ;)

Till alla er som läser detta så önskar jag er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

Kramar

/Johannes


ÄNTLIGEN!!! :D

Det snackades om snökaos på nyheterna, facebook, bloggar etc. men i Göteborg stod allt stilla. Var inne igår och kikade på SMHI:s hemsida men där fick jag bara fram sol och moln.

Igår började det dock snöa och när jag vaknade idag så låg snön kvar som ett täcka på våra kära öar =)
Om jag skall erkänna så hade jag faktiskt inte bytt till vinterdäck på min bil så det passade jag också på att göra. Har mest åkt kollektivt så det har inte blivit av att byta några däck, men nu är det ju ett måste. Skall ju handla julmat imorgon så då kan jag ju inte åka med sommardäcken kvar på bilen.

Nu är i alla fall däcken bytta och jag känner mig nästan lite händig ;) Hoppas nu bara att det håller sig till Julafton.


/Johannes













Senaste nytt


Higher

Har bestämt sedan länge att jag skall göra en cover på vinnarlåten från idol 2009. Detta innan jag ens hört låten. Kunde ju ha varit en riktigt dålig låt men jag tycker det är en av det bättre vinnarlåtarna faktiskt =)

Jag såg aldrig idol i fredags för jag var på skolans julfest, så när jag kom hem på lördagen sökte jag fram låten på youtube och det tog mig en minut att planka den på piano ^^



Nyhet

Mycket har hänt sen sist jag skrev och jag kan nu berätta att jag är ny medlem i pojkbandet "What's Up". Har känt varandra i ett par månader nu och det känns jättebra. 

Åkte upp till Stockholm i fredags för att träffa skivbolaget och bandet. Vi samlades för att gå igenom artistavtalet och sen skrev alla på. Viktigt att det inte skrer några missförstånd så det gäller att läsa noga igenom alla.

Vårt mål är nu att släppa vår andra platta till våren 2010. Vi har mycket att hinna med fram tills dess med studioinspelningar, fotografering, rep etc.

Vill ni lyssna på What's Ups första platta så finns den på Spotify. In Pose heter plattan =)
släpptes våren 2007.

Jag går i skolan nu och skall kämpa för att kunna göra båda saker samtidigt. Vill ju bli klar med min utbildning. Är ju bara 3 terminer kvar och det går fort!

Jag är envis och en riktig jobbarmyra så det skall nog inte bli några problem

Nedan följer en liten videoblogg från en av våra resor. Dock var inte Robin med på denna resa pga feber och förkylning.


Take care!

Kramar /Johannes





RSS 2.0

Alltomlinser.se
GratisBio.se
LoveFilm.se
CDON.com