Arbete i studion




Under de senaste två dagarna så har jag haft Max Engström på besök i studion. Vi har jobbat på hans debutskiva som kommer släppas inom en snar framtid. Han har 10 låtar som skall spelas in och jag har fått äran att hjälpa honom. En väldigt kreativ och trevlig kille måste jag säga. Förra sommaren så gick "Mitt vackra Göteborg" på radion med hela 350 spelningar på mix megapool, en riktig sommarplåga som han själv har skrivit. 

Det har gått väldigt bra för mig med jobb i studion. Har väldigt många efterfrågningar och det känns verkligen jättekul. Har funderat ett tag på att göra om klädkammaren till ett sångbås och göra ett fönster mellan studion och klädkammaren. Kanske vore något att syssla med under jullovet? Behöver köpa lite isoleringsplattor och andra tillbehör men det löser sig. Känner att jag vill utveckla detta till något större så man kan uppnå bästa möjliga kvalite.

Nu har jag så jag klarar mig i december månad och det känns jättebra! =) Vi får ju inget CSN så då gäller det att vara sparsam vilket inte är min starka sida tyvärr men jag skall försöka bättra mig.


/Johannes






Halloween! ^^

Snart är det Halloween och hos mig planeras ett halloweenparty. Var på stan igår och shoppade loss. Bland annat så har jag köpt mitt nya ansikte till halloweenpartyt. Vill inte avslöja för mycket, men lägger upp bilder från festen i slutet av veckan så håll utkik =)

Passade även på att köpa lite roliga spel till festen. Får se om vi vågar spela. Får kanske plocka bort en del av korten i det ena spelet ;)





I'm Back!

Nej nu är det dags att börja blogga igen. Blev så less på allt strul med mobilbloggfunktionen + att jag har haft mycket annat att prioritera.

Nu har jag i alla fall lov och jag skall försöka hinna med att bli klar med ett par låtar som ligger halvklara i datorn. Har lagt upp en ny låt i mediaspelaren här på bloggen.

Rent budskapsmässigt så står jag inte för låten men jag fick en önskan av en kompis att skriva en låt med lite attityd och kaxighet så då testade jag ;)

Nej nu skall jag fortsätta med låtarna

Tjohahopp!

RSS 2.0

Alltomlinser.se
GratisBio.se
LoveFilm.se
CDON.com