Dorian Magazine

Är med i senaste numret av Dorian Magazine. Finns att köpa på pressbyrån. läs vettja! =)

The life of "What's Up"



Lägg märke till det fina introt med alla hoppande bokstäver som jag animerat. Är nästan lite stolt ;)

Foto, dans och förkylning

Hej!

Jag har varit lite dålig på att blogga på senaste men jag lovar att bli bättre på det framöver. Är hemma från skolan pga av förkylning. Inte bra att dansa när man är sjuk + att jag kan smitta mina klasskompisar, så jag stannar hemma ett tag till. Dock så betyder inte detta att jag kommer ligga hemma i min säng och äta glass. Nej nej nej, jag har mängder med andra saker att uträtta.

Träffade grabbarna i bandet i helgen. Har varit en ganska stressig men väldigt givande helg. Kanske det som bidrog till min förkylning?

Det börjar hända lite nya saker med bandet. Skivsläppet kommer skjutas upp till höst och vår nya singel kommer släppas i vår. Den är inspelad och klar och skall nu skickas iväg till en producent som skall mixa och mastra den.

Vår hemsida kommer uppdateras med nya bilder som vi tog i helgen. Det blev ganska många bilder så vi har en del att välja mellan. 

Vi har även fått kontakt med en grym koreograf som har gjort koreografi till singeln. Julia Sjönneby heter hon och är en mycket duktig koreograf som jag hoppas få jobba mer med i framtiden. Vi träffade henne under helgen för att gå igenom steg och det gick över mina förväntningar. Med tanke på att det var första gången vi repade koreografin så kommer det nog kunna bli riktigt bra om vi fortsätter öva

Kommer lägga upp en videoblogg från i helgen så håll utkik!

Kram /Johannes


RSS 2.0

Alltomlinser.se
GratisBio.se
LoveFilm.se
CDON.com