Mitt första animerade klipp i 2D ;D

Funderar på att göra en liten kortserie i 2D. Något förslag på vad den skulle kunna handla om? :)




Dans och rep


Idag har jag dansat Jazz, Stepp, Locking, Vals, Jive och haft akrobatik :D Efter skolan så drog jag in till Ericsberg och repade med ett storband som jag aldrig hört tidigare. Riktigt grymma musiker måste jag säga! Så tajta och rena.

Filmade lite i slutet av repet på den instrumentala låten. Inte världens bästa ljudkvalite då jag just nu använder min gamla mobil som inte har en så jättebra filmkamera ;)

Har lagat lite mat och skall snart dra mig till sängs för att orka upp imorgon


/Johannes




Nya låtar

This Party Will Never Stop:

Fick en önskan av en kompis att skriva en låt med lite mer attityd och kaxighet så då blev denna låten till ;) Tack Roland!

Har suttit ganska mycket och klippt film i helgen. Fick idén att synca ihop min egenlåt tillsammans något klipp från Justin, Janet och Michael Jackson videos. Ville få det att se ut som om dom dansar till min låt. Det var lite klurigt för att vissa videos som t.ex. Michael Jackson dansade inte i samma bpm (Beats Per Minute) som min egen låt går i. Därför var jag tvungen att timestrecha (Ändra hastighet) på alla hans videos så att dom syncade samman med min låt.


If You Were Mine:

Min allra senaste låt. Sökte upp ordet "Locking" på Youtube och fick syn på denna talangfulla dansare. Katie Lee heter hon





Halloween

Så här såg jag ut igår på halloweenpartyt =) Kommer fler bilder lite senare



RSS 2.0

Alltomlinser.se
GratisBio.se
LoveFilm.se
CDON.com